Belysning og Møbel Redaktør


Ærlige genstande, velovervejede, veludformede og veludførte


"DCW Editions' engagement er at producere tidløse genstande, der aldrig giver efter for mode."


Grundlagt i 2002 er Tom Dixon et britisk luksusdesignmærke, som er repræsenteret i mere end 90 lande og beskæftiger over 100 medarbejdere på verdensplan.


Vi specialiserer os i møbler, belysning og tilbehør med en æstetik, der dybt er forankret i vores britiske arv. Vores produkter er internationalt anerkendt og værdsat for deres innovative brug af materialer og teknikker. Velkommen til vores univers af unikke og inspirerende designs.

Aromas del Campo startede deres rejse som virksomhed i 1986 i Valencia.


De specialiserer sig i belysningsprodukter og har flyttet deres aktivitet til Bétera.


Deres fokus er på teknologisk design og brugen af materialer som metal og glas kombineret med marmor, træ eller keramik.


De tror på virksomheders engagement for en grønnere fremtid og har en strategisk plan for at fremme bæredygtighed.

 


101 Copenhagen er et dansk designmærke, grundlagt i 2017 med en stærk vision om at skabe en verden af smukke møbler, lamper og accessories af udsøgt håndværk, kvalitet og tidløst design.


Med en passion for træ og kvalitetsteksturer samt gennem vores samarbejde med mesterlige håndværkere og vores designæstetik, der afspejler vores dedikation til materialer af høj kvalitet, en enkel men sjov og interessant stil og en organisk, rolig farveskala, er vi stolte af at præsentere vores kollektion fyldt med sæsonens nyheder og tidløse klassikere, som man bare må eje.

Modelec er et Fransk producent som udvikler og sælger High-End elektriske komponenter i rå materialer som Messing, Læder, Marmor, Træ m.fl.


Vi har produceret sofistikeret og flotte løsninger siden 1976

 


Træd ind i Maison Forestier, hvor lyset trænger ind overalt og bevæger sig gennem interiøret med sin klarhed. 


Disse lys er skabt af vores designere, der leger med tråde og gennemsigtighed med idéen om at respektere naturen i alle dens former og mennesket ved at fremme håndværk...


Velkommen til en verden fuld af poesi og den ultimative forventning om kvalitet.


"Passion, frihed, en opdagelse i hjertet af vores projekter."